Americká hypotéka k financování veškerých potřeb

Pod pojmem hypotéka si každý představí klasickou formou tohoto úvěru, při které lze získané peníze využít pouze na koupi nebo stavbu nemovitosti. Také si asi každý povzdechne, že by bylo prima při všech výhodách tohoto úvěru, kdyby jej bylo možné využít i na jiné záležitosti.
Mnozí však už také vědí, že taková možnost existuje a říká si americká hypotéka.

kalkulačka

Jedná se o skvělou příležitost, která vám umožní splnit si tajné sny, veškeré potřeby nebo také finanční problémy. Výhodou totiž je právě to, že peníze můžete využít, na co jen chcete. A to bez dokládání účelu využití peněz.
Co zůstává stejné, jako u klasické formy je ručení formou zástavy nemovitosti. Pokud nesplníte tuto podmínku, tak není žádná šance tento druh úvěru získat. Pokud byste nemohli ručit vlastní nemovitostí, tak často je možné použít jako zástavu i nemovitost třetí osoby, která dá k tomu svůj souhlas.

Podobný spotřebitelskému úvěru a přitom zcela jiný
Tento hypoteční úvěr by se nechal srovnávat také s úvěrem spotřebitelským. A to z toho důvodu, že v případě spotřebitelského úvěru můžete peníze rovněž využít na cokoliv a bez dokládání účelu. Avšak rozdíl je v tom, že si nemůžete půjčit tak vysokou částku jako u zmíněného bezúčelného hypotečního úvěru a také neručíte nemovitostí.

Pokud tedy potřebujete částku mnohem vyšší, tak u spotřebitelského úvěru získáte jen několik desítek tisíců. Zatím co v tomto případě na základě ručení nemovitostí získáte za výhodných podmínek až maximální možnou výši 70% z tržní ceny nemovitosti.

peníze

Kromě toho si splátky můžete nastavit od jednoho roku až na 30 let a to i s možností předčasného splacení.
Za takovou částku si už můžete pořídit mnohem více a splnit tak svoje veškeré sny. Často je možné peníze využít i na řešení špatné finanční situace a to hlavně vyplacení dluhů a exekucí.